<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=183007195643433&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Valid Blog

Samenwerken met Microsoft Teams - Valid

Thuiswerken gratis ondersteund door Microsoft Teams - zo werkt het

Microsoft Teams is dé tool in Office 365 waarmee je op een eenvoudige manier digitaal kunt samenwerken. Als jouw organisatie een licentie voor Office 365 heeft, dan heb je automatisch ook toegang tot Teams. Heb je nog geen Office 365? Dan is de gratis versie van Microsoft Teams beschikbaar.
Met deze gratis versie heb je al veel functionaliteiten tot je beschikking om remote te werken. Denk hierbij aan video- en audiogesprekken, chatten, scherm- en bestanden delen en samenwerken aan bestanden met behulp van online Office-apps.

Door de uitbraak van het Coronavirus heeft Microsoft aangekondigd dat deze gratis versie van Teams vanaf 10 maart 2020 is uitgebreid om het thuiswerken nog verder te vergemakkelijken. In de update wordt de gebruikerslimiet van maximaal 300 gebruikers opgeheven en kunnen gebruikers audio- en videogesprekken plannen. Registreer je direct via deze link voor deze gratis versie.

Daarnaast biedt Microsoft organisaties, die behalve Teams ook graag gebruik willen maken van andere Office 365 tools, de mogelijkheid om hiermee kennis te maken middels een gratis Office 365 E1 licentie voor een periode van 6 maanden. Met deze licentie heb je ook de beschikking over Exchange, OneDrive, SharePoint, Yammer, Planner, Power Automate, Sway en Stream.

Neem contact met ons op als je gebruik wilt maken van deze uitgebreide proeflicentie - hiervoor kun je je namelijk niet zelf registreren. Vul dit formulier in of neem contact op met de persoon die in jouw organisatie de Microsoft-licenties regelt.

Werken op afstand en kiezen voor de juiste tools en licenties kan een uitdaging zijn. Naast de gratis varianten zijn er namelijk nog vele andere licentievormen mogelijk. Valid ondersteunt je graag bij het maken van de juiste keuze!

Terug naar blogoverzicht

Laat je reactie achter