<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=183007195643433&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Customer Immersion Experience (CIE)

Business Productivity Lab

Ontdek de voordelen van de moderne werkplek voor jouw organisatie. Met een Customer Immersion Experience (CIE) sessie helpen wij jou daarbij. In deze interactieve, hands-on workshop, georganiseerd door Valid in samenwerking met Microsoft, ervaar je de nieuwste Microsoft Office 365 technologieën. Je wordt meegenomen in de mogelijkheden van SharePoint, OneDrive, Skype for Business, Yammer, Delve en Microsoft Teams. Krijg inzicht in wat jouw organisatie nodig heeft om voorop te lopen in de snel veranderende wereld van de moderne werkplek. 

Zet direct de eerste stap steps

 

CIE in het kort

  • Ga aan de slag met scenario’s uit jouw werkomgeving;
  • Zelf achter de knoppen van de nieuwste tablets, smartphones en laptops;
  • Ervaar de best practices met oog op productiviteit en veilig online samenwerken;
  • Direct toe te passen in de praktijk.

 

 

Start met voorop lopen

Optimaliseer bestaande applicaties

Zelf aan de knoppen

Tijdens een CIE sessie ben jij in de lead. Je zit zelf achter de knoppen van de nieuwste tablets, smartphones en laptops. Je gaat aan de slag in een fictieve omgeving waarbij je kennismaakt met diverse gebruikersscenario’s die worden afgestemd op de specifieke uitdagingen en behoeftes die binnen jouw organisatie spelen. Voorbeeldscenario’s zijn efficiënt samenwerken, slimmer vergaderen, veilig en makkelijk kennis delen.

Verbeter inzicht in talent en medewerkers

IT & Business

Een CIE sessie is geen technische aangelegenheid, maar legt juist de focus op de business waarde van de technologie. Om die reden adviseren we je om met stakeholders van verschillende disciplines uit zowel de IT als de business deel te nemen. Door het samenbrengen van IT en de business ontstaat wederzijds begrip en wordt het draagvlak vergroot.

Financiele dienstverlening

Kosten

€0,- . Deelname is kosteloos, geheel vrijblijvend en er uitsluitend op gericht om je te laten ervaren wat de nieuwste Microsoft mogelijkheden zijn. De enige investering die gevraagd wordt is het dagdeel dat we besteden aan de CIE sessie. Deze wordt gehouden bij ons op kantoor in Eindhoven of op het hoofdkantoor van Microsoft op Schiphol.

De mogelijkheden voor een CIE sessie bespreken, of behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen jou graag verder in de wereld van de moderne werkplek. 

 

Stel jouw vraag

*CIE is een onderdeel van Microsoft Business Value Program.